GINTBERG REDDER VERDEN

Jan Gintberg har i forbindelse med offentliggørelsen af den nye LIVE turné i 2018 tilføjet følgende statement omkring showet og titlen: “Synes bestemt at jeg havde gjort det klart? Jeg føler mig misforstået på det groveste. Jeg har tænkt mig at rede verden. Ikke redde den for fanden!” “En vovet vandondulation. En satanisk sjov studsning. En forfriskende hovedbundsfriséring. Og så bliver det en personlig tvangsindlæggelse for mig. Den her klode fortjener at få håret sat lidt op! Det er trods alt også MIN verden og hvis det hele alligevel skal gå i lort må det vel gerne ske i en nogenlunde præsentabel tilstand ikk’?” Udtaler Gintberg fra sin hemmelige skrivelejr i Panama.

Showet er ikke egnet for personer under 15 år.

Priskategorier – priser inkl. gebyr:

V I P – Kr. 430,-

Pris 1 – Kr. 370,-

Pris 2 – Kr. 345,-

Pris 3 – Kr. 320,-

Kultur+_SHOWMENU_2

Showmenu:
UDSOLGT

Når du køber billetten får du mulighed for at købe Show Dinner til KUN Kr. 250,00. Hvis du derimod først efter køb af billet til arrangementet ønsker tilkøb af spisning, vil prisen være Kr. 295,00.

✘ Spisning som direkte tilkøb til billet KUN Kr. 250,00.

✘ Spisning som efterkøb Kr. 295,00. – Køb her

Forret:
Fisk og skaldyrsalat serveret i sprød kurv toppet med hjemmelavede dehydrerede snack hertil safran vinaigrette

Hovedret:
Langtids stegt kalveryg, serveret med forårets spæde grønsager, samt kartoffel tærte med fyld af cheddar og urter hertil sauce Espagnole

Dessert:
Friske frugter og bær marineret med stjerne anis hertil hjemmelavet vanille parfait og kanel æblechip

gintberg

Del

Thumbnail_Få billetter
Koncertmenu_2017_web