I Think You’re Awesome

Der er få bands, der har gjort sig mere bemærkede på den danske jazzhimmel de sidste par år end I Think You’re Awesome. Bandet har med deres forfriskende og imødekommende blanding af americana, folk, indie og jazz spillet udsolgte koncerter i hele landet, været nominerede til DMA Jazz, vundet Jazznytprisen i 2016 og blevet spillet massivt på P8 Jazz. De fortæller instrumentale historier om fodbold, bøger, ungdom, kærlighed, ængstelighed og venskab, og det nære sammenspil og varme følelser bandets medlemmer imellem er tydligt og smittende på scenen. Det er en nærværende, tankevækkende og energisk oplevelse at gå til en I Think You’re Awesome koncert.

Til koncerten i Det Musiske Hus har orkesteret inviteret Musikskolen i Frederikshavns Strygerorkester med. De spiller med på en håndfuld nye arrangementer skrevet af bandleder Jens Mikkel Madsen, der til daglig underviser strygerorkesteret og baseleverne på Musikskolen.

Det bliver en varm og smuk aften i selskab med nogle af de mest toneangivende danske musikere lige nu og en fejring af musikkens værd og vigtighed.

 

Del

ithinkyouareawesome_arenanord