Hej Lily

Ingeborghus
Ingeborgvej 2, Frederikshavn
kl. 13:00 og Kl. 16.00
Opstilling: Unummererede siddepladser
Kontakt: (+45)9620 1050
Type: Teater
kr. 85,00 inkl. billetgebyr

Hej Lily

– et musikalsk portræt af Lily Broberg

Arrangør: Frederikshavn Teaterforening i samarbejde med Frederikshavn kommune i forbindelse med 200 års Købstadsjubilæum i Frederikshavn.

Med kabaretten “Hej Lily!”, portrætteres revy primadonnaen, refræinsangerinden, koketten, humørbomben, karakterskuespillerinden og mennesket Lily Broberg.
Dette kærlige portræt er stadig på landevejene og byder på et genhør med bl.a. Græshoppen og valmuen, Klokkeblomst og Bellis og Følfod, Milord, Lev som du er tosset til, Flyv med ud i det himmelblå, Noget farligt indeni og selvfølgelig et af de populære syng-med-potpourrier.
Det hele krydres med historier og anekdoter fra Lilys liv og lange karriere.

Det bliver en eftermiddag fyldt med glæde, sang og dejligt selskab samt forplejning til den store ?guld? medalje i anledning af Købstadsjubilæet, hvor disse forestillinger er Ingeborghus? og Frederikshavn Teaterforenings bidrag til festlighederne. Samtidig er det en mulighed for at bese de smukke, nye og nyindrettede lokaler på Ingeborgvej. På gensyn.

Pressen skriver:
Vi får et uhøjtideligt, rørende og smittende musikalsk genhør med Lily Brobergs brogede sangkatalog. Krogager imiterer ikke
Broberg, men skaber sin egen figur. En pragtfuld blanding af fløjtetønde, havgasse, revymadamme og poesiens sarte blomst. Hun forstår at dosere samspillet med salen, så publikum nok synger med, men aldrig tager fokus fra tekster med seriøse budskaber. Stærkt sangforedrag.
–  Fyens Stiftstidende

Medvirkende: Liselotte Kroager

Scenografi og Musik: Liselotte Kroager og Ulf Starup på klaver


Efter forestillingen: aflever billetten på John Bull
Tilbud: Irsk kaffe kr. 35,00 – øl/vand kr. 20.00

Rabat med din billet: Gourmet Bistro, Søndergade 13B
Vis billet og få op til 12% rabat på bestilling af mad fra restauranten.

 

KONTAKT OS!