Guns’n Roses Jam: A Night For The Vets

Maskinhallen
Skolegade 8, Frederikshavn
kl. 21:00
Opstilling: Stående
Kontakt: (+45)9620 1050
Type: Rock
kr. 230,00 inkl. billetgebyr

Guns’n Roses Jam: A Night For The Vets

Oplev Europas førende Guns N’ Roses kopiband og støt tidligere udsendte danske soldater!

Skrål med på udødelige rockklassikere som Sweet Child O’ Mine, Paradise City og Knocking on Heavens Door, når Guns N Roses-Jam fyrer den af så tæt på originalerne, at det er svært at høre forskel. Bandet går linen helt ud, og leverer komplet sceneshow og outfit fra bandets storhedstid i 90’erne. Alt overskud fra koncerten går til foreningen Danmarks Veteraner, der støtter hjemvendte soldater, der har brug for ekstra hjælp.

Vi garanterer en fed og festlig aften fyldt med hæsblæsende rock n’ roll, så kom og fyr den af for en god sag!

Ved en række koncerter hen over efteråret hylder Europas bedste Guns N’ Roses kopiband de soldater, der har været udsendt i Danmarks tjeneste. På sin vej rundt i hele landet rammer turnéen Maskinhallen i Frederikshavn, og alt overskud tilfalder foreningen Danmarks Veteraner

Nye måder at skaffe midler til veteraner
Sweet Child O’ Mine, Paradise City, Knocking on Heavens Door og mange flere gigantiske rockhits er på repertoiret, når Guns N’ Roses-Jam, i samarbejde med foreningen Danmarks Veteraner, rammer Maskinhallen i Frederikshavn lørdag den 8. september, som en del af danmarksturnéen. Det utraditionelle samarbejde har til formål at skabe opmærksomhed omkring tidligere udsendte danske soldater, og alt overskud fra koncerten doneres til veteranforeningen Danmarks Veteraner.
Vi har brug for flere midler i vores arbejde med de af vores veteraner, der har brug for særlig hjælp, og denne koncert-turné er derfor meget interessant for os. Vi er meget positive over især nye tiltag på veteranområdet, og vi er sikre på at vi sammen med Guns N’ Roses-Jam kan få skabt en række vellykkede arrangementer til glæde og gavn for spillested, musikere, koncertgængere og ikke mindstveteraner og deres pårørende, siger Niels Hartvig Andersen, landsformand for Danmarks Veteraner.

Glæder sig til at ramme Frederikshavn
Koncertturnéen får seks stop i Jylland og tre på Sjælland, og kopibandet – der er blevet kaldt Europas bedste af sin slags – glæder sig til at gå på scenen for mange festglade frederikshavnere i Maskinhallen. – Guns N’ Roses laver potent rockmusik med noget på hjerte. Axl Rose er kendt for både aggressive og antiautoritære udfald mod ledere og politikere, samt pompøse ballader, hvor de store følelser får frit løb. Det er musik, man både kan kæmpe, feste og græde til. Derfor synes vi, at musikken passer enormt godt ind i denne sammenhæng, siger Peter Rosensteen, der agerer den iltre, rødhårede frontfigur i Guns N’ Roses-Jam.

 

KONTAKT OS!