Go Go Berlin + support

Maskinhallen
Skolegade 8, Frederikshavn
kl. 20:00
Opstilling: Stående
Kontakt: (+45)9620 1050
Type: Rock
kr. 190,00 inkl. billetgebyr

Go Go Berlin + support

“The O.C.E.A.N tour – part 1”

 

GO GO BERLIN SLUTTER 2018 AF MED FØRSTE DEL AF EN OMFATTENDE DANMARKSTURNE´ – OPDELT I 2 TOURS – FORDELT PÅ HVERT SIT ÅR OG VARSLER NYE UDGIVELSER

Det alternative indie rock ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den danske scene. Ikke nok med dét, så har bandet skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig turnéren i både Tyskland og Danmark samt det meste af Europa, USA, Indien og Kina.

Med nye sange og udgivelse(r) klar i kulissen, er Go Go Berlin klar til igen at stå i rampelyset og løfte sløret for deres nye lyd over for et live publikum. En mørkere, vildere og mere ”klubbet” version af Go Go Berlin.

”The O.C.E.A.N – part 1” trækker sin reference til et af de nye numre, ”The Ocean”, som publikum kunne opleve for første gang til bandets koncerter i marts 2018, der trak fulde huse i København & Aarhus.

Til november har bandet nemlig valgt de første 9 steder som skal lægge scener til første del af deres Danmarks turné inden Go Go Berlin igen tager det lange træk udenfor Danmarks grænser og senere vender tilbage til Danmark til del 2 af deres album.

Support denne aften:

PONY MARSHALL

Århusianske Pony Marshall, med karismatiske Isak Ruiz i front, debuterede på SPOT Festival 2018, som en overraskelse af de bedre. Bandets lyd folder sig ud som en storladen hybrid mellem apatisk croonerrock á la Iceage og poppede guitar-hooks, som dem Mew tidligere var mestre i. Tekstuniverset har rod i desperation og apati som leveres igennem Isak Ruiz’ varmblodede croonerstemme. Pony Marshall turnerede hele Danmark i efteråret 2018 og høstede blandt andet roser fra Nordjyske, som mente at ”Pony Marshall har elementer som de skarpeste indierock navne rummer.”

KONTAKT OS!