Emil fra Lønneberg

Det Musiske Hus
Rådhus Allé 98, Frederikshavn
Kl. 16.00
Opstilling: Siddende nummeret
Kontakt: (+45)9620 1050
Type: Familieforestilling
kr. 220,00 inkl. billetgebyr

Emil fra Lønneberg

– Astrid Lindgrens elskede historie om Emil fra Lønneberg
Musikalsk familieforestilling om skarnsknægten med et hjerte af guld!

Arrangør: Frederikshavn Teaterforening

“EEEEMIL”, råber Anton Svendsen, så det runger i hele Katholt. Nu er Emil fra Lønneberg igen kommet galt afsted. ?Jeg gjorde det bare af godhed?, siger Emil, men det har far lidt svært ved at forstå, som han står dér med musefælden på storetåen. Emil er fuld af gode ideer – men det ender tit galt, og så må han en tur på værkstedet for at sidde og tænke lidt over sine gale streger, mens han snitter træmænd. Næsten 100 træmænd er det efterhånden blevet til.
Malkepigen Line er overbevist om, at Emil ender i helvede. Men Emils bedste ven, gårdskarlen Alfred og lillesøster Ida, synes begge, at Emil er god nok, præcis som han er. Og selvom mor Alma vrider sine hænder i fortvivlelse over Emils uheldige hittepåsomhed, så aner hun en kommende sognerådsformand i sin kærlige og kloge søn.
I Folketeatrets nye version af Emil fra Lønneberg er der gang i teaterlegen, når Emils hoved sidder fast i suppeterrinen; når Ida hejses op i flagstangen; når Kommandusen falder i Emils ulvefælde; når Emil holder gilde for sognets fattiglemmer, og når vi møder Tyttebær-Maja, Tumbe-Jokum, Bette-Rikke og alle de andre vidunderlige figurer fra Astrid Lindgrens fortælling om en skarnsknægt med hjertet på rette sted.

Medvirkende: Michael Slebsager, Peder Holm Johansen, Jesper Riefensthal, Tine Gotthelf, Morten Bo Koch, Sofie Alhøj, Siff Vintersol, m.fl., i alt 12
medvirkende.

Georg Riedels musik fra filmene om Emil er lagt i hænderne på et hold instrumentspillende skuespillere under ledelse af den
musikalske troldmand Anders Ortman.

Efter forestillingen: aflever billetten på John Bull
Tilbud: Irsk kaffe kr. 35,00 – øl/vand kr. 20.00

Rabat med din billet: Gourmet Bistro, Søndergade 13B
Vis billet og få op til 12% rabat på bestilling af mad fra restauranten.

KONTAKT OS!