Djursland Spillemændene

Djursland Spillemænd startede i 1974 og kan således slutte sig til den eksklusive del af  den danske rockscene, der har kunnet fejre 40-års jubilæum i branchen.

Det musikalske koncept er nu som dengang keltisk inspireret folk-rock kombineret med egne rocknumre og unikke fortolkninger fra den danske sangskat.Der kan også sagtens dukke bluegrass,skandinavisk folkemusik og blues op på repertoire-planen og den musikalske mangfoldighed gør, at bandet stadig er et suverænt live-band med masser af spilleglæde og vilje til at få musikken helt op at stå på de høje nagler.

Djursland Spillemænd blev for alvor landskendte, da bandet medvirkede på den første Christiania-plade med nummeret”Christianitter, jydske knejte” og siden har orkestret spillet overalt i landet på musikhuse, festivaler,TV, radio,osv.

Med en ny udvidet besætning ,et fornyet repertoire+ 40 års jubilæum i 2014,

er bandet  klar til at fortsætte deres”Never ending Tour” med den forrygende blanding af egne rock-numre og keltisk inspireret folk-rock, der altid har kendetegnet Djursland Spillemænd.

I foråret 2015 var bandet i studiet og indspille en ny CD, der udkom i August 2015 og den vil der selvfølgelig blive præsenteret numre fra på koncerterne her i 2017 .

Dave Glowatsky: Violin

Helge Sørensen: lead-vocal,el og acc. Guitar,mandolin

Carsten Sørensen: Bas, vocal

Mette Damiri : Vocal

Nikolaj Banke: Trommer

Tommy Kusk: Percussion

Rasmus Stenholm: Hammond B3

 

DISCOGRAFI:

2015: ” Different people in a Different time”, Flying heart records

2014: ” Nu er dagen fuld af sang”, Jeppe Aakjær sange,Flying heart Records

2011: ”Stay with me tonight”, Flying heart Records

1991: ”Country,blues og en gammel dansk”, Olufsen records

1979: ”Land og Rock”, genlp 113

1977: ”Christiania-pladen”, Sony records

1976: ”Djursland Spillemænd”, genlp 102

 

Del

IMG_2257_arenanord