DE 5 NYE

Samlet-pakke_arenanord

 

3. februar 2017
SPRING & I + ELI

Type: Elektronisk pop + Pop/psych

SPRING & I
Spring & I er en elektronisk duo fra Aalborg bestående af Ditte Nitzsch og Marie Friis. Duoen har tidligere optrådt under samme navn i en akustisk konstellation, som dengang faktisk lagde soundtrack til en af FilmMaskinens første elevproduktioner. Nu western-guitaren er lagt på hylden og skarpe vokalharmonier understøttes nu af både elektrisk guitar og elektroniske beats. Musikken er inspireret af kunstnere som bl.a. Emilie Nicolas, Mø og Rangleklods, dog med duoens helt egen nordiske lyd. Med energisk udtryk og stor indlevelse, kan publikum ikke andet end at blive draget ind i Spring & I’s helt unikke univers.
Lyt til nummeret: HEY BOY 

ELI
Eli udgav sidste år singlen ”Okay”, og er siden blevet omtalt og rost i danse såvel som internationale medier. Bandet, med Hjalte Ross i spidsen, spiller en blanding af dreampop og psych, men vil man opleve helheden af deres univers, så skal det opleves live!
Hør singlen ”Okay” her

Begge bands er en del af- og har desuden været med til at opstarte det unge aalborgensiske musikkollektiv LYDTAET.

———————————————————————–

24. februar 2017
SALVIA + STONEBIRD

Type: Rock

SALVIA
En guitar, en vokal, et trommesæt, og en lyd, der vil blæse dig bagover. Salvia er mødet mellem det intense og det intime, og hiver deres inspiration 60′ernes rå og upolerede lyd.
Rammerne på scenen bliver skabt af Simon Synnestvedt Olsen på trommer og Jonas Kjær Ringtved på guitar og vokal, og den dynamiske duo beviser hvordan tung og beskidt lyd kan blandes med et moderne udtryk.
For øjeblikket arbejder duoen på et album, der forventes færdigt og klar i det tidlige 2017.
Få en forsmag her

STONEBIRD
BLUES ON THE RISE

———————————————————————–

17. marts 2017
ULRIKKE + MASS QUAVE

Type: Pop

ULRIKKE
Ulrikke er en upcoming artist, som leverer en dynamisk samt intim perfomance. I 2011 vandt hun singer/songwriter konkurrencen Bandbattle og året efter deltog hun i P3s KarriereKanonen, hvor hun blev valgt ud som én af de 14 finalister. Siden da har hun haft flere koncerter i Danmark og spillede support for store danske navne som Dúné, A friend in London og Lukas Graham.
Lyt her

MASS QUAVE
Et orkester med plads. I Mads Houe & The Quavers er der plads til de følsomme og triste stunder. Samtidig kan der også være fart, når turen på skateboardet går lidt for hurtigt. Dette orkester har et ønske om at formidle og inspirere med velarrangeret gribende musik.
Before the rush

———————————————————————–

7. april 2017
PHAUN + QUICK QUICK OBEY

Type: Elektronisk poprock

PHAUN
Phaun er sfærisk, dansksproget pop, hvor karakteristiske guitar-figurer møder drømmende synths og fængende melodier. phaun svæver til tider roligt mod afgrunden, andre gange i raketfart med kurs mod stjernerne. phaun tåler både dagslys foruden mørklagte lokaler svøbt i stroboskoplys. Lyt til musikken, se farverne, og lad phaun følge dig ud i natten.
Lyt til phaun her

QUICK QUICK OBEY
Quick Quick Obey består af fire drenge med rødder i Thy, som live præsenterer deres kombination af drømmende pop og eksperimentel retro-rock med et super-energisk udtryk, som du får svært ved at stå stille til. Det er musik, der både rummer en ungdommelig energi og legesyge i udtrykket, men også en modenhed i melodierne. Udsvævende synthflader og repetitive guitarfigurer blander sig med beskidt bas og en krystalklar falset i et lydunivers af kontraster. Bandet skabte sig på kort tid et navn på den danske musikscene, og er et godt eksempel på hvor meget det betaler sig at sig vige til musikken. I 2017 sender de deres længeventede debutplade på gaden.
Hold Your Breath

———————————————————————–

21. april 2017
ØST + TOTAL HIP REPLACEMENT

Type: Hiphop/Jazz

ØST
ØST er et 6-mands orkester fra Aarhus, der bevæger sig imellem HipHop og jazz skabt med en blanding af rap og groovy rytmer.
Lyt til ”Skræmmende Tomt”

TOTAL HIP REPLACEMENT
Total Hip Replacement består af fem gutter fra Aarhus, og er et ungt reggae/funk band med fokus på sprudlende energi, både pumpende ud af hørebøffer og dundrende ud over scenekanter.
Lyt til deres EP ”A New Generation” 

 

———————————————————————–

 

DE 5 NYE er et koncertkoncept udarbejdet i samarbejde mellem kulturiværksætternetværket, FREMWERK, og Frederikshavns spillested, Det Musiske Hus.
Her præsenterer vi over 4 måneder 5 forskellige koncertaftener. Genremæssigt præsenterer vi alt mellem elektronisk musik, sydstatsrock, pop og reggae – alt sammen idéudviklet, arrangeret og afviklet af unge entusiastiske frederikshavnere, der ønsker et rigere kulturliv i Frederikshavn kommune.
Køber du en pakkebillet, får du adgang til alle sæsonens DE 5 NYE-koncerter. Du får altså både mulighed for at opleve:

 

SPRING & I
ELI
SALVIA
STONEBIRD
ULRIKKE
MASS QUAVE
PHAUN
QUICK QUICK OBEY
ØST
TOTAL HIP REPLACEMENT
 

 

Del

Arrangement_de5nye_fil_arenanord