Koncerten er desværre aflyst. Vi beklager. Gæster med købt billet kan få refunderet beløb. Fribilletter refunderes ikke.

Ale Möller, Mats Öberg, Olle Linder

Ale Möller er en af Sveriges dygtigste multi-musikanter – og i denne trio har han med sig: Mats Öberg, piano/keys og Olle Linder, guitar, mandolin, slagtøj.

Ale Möller
Den Grammy-vindende musiker bygger sit eget musiklandskab – der finder inspiration i forskellige musiktraditioner og genrer. Styret af sin egen nysgerrighed, svømmer han frit og ubesværet. Og det kan publikum mærke – de tages med ind i landskabet, og Möller forstår at føre publikum derind og han får dem til at dele sin egen nysgerrighed og eventyrlyst i musikken. Ale er multiinstrumentalist – han spiller på alt fra mandolin, harmonika til fløjte og kohorn. Men fremfor alt er Ale Möller en musiker, der arbejder sig ind til kildekoderne i den traditionsmusik, han finder, bruger og genfortolker. Forvent en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.

Mats Öberg
Pianist og komponist – der har spillet med alle fra Frank Zappa til Carola. Et musikalsk vidunderbarn, der siden 9 års alderen har udtrykt sig gennem musikken. I dag regnes han for en af sveriges bedste improvisationsmusikere.

Olle Linder
Bas, trommer, mandolin, guitar, slagtøj… Olle håndterer det hele. Hans store fascination for den latinamerikanske musik har bragt ham til Brasilien, Argentina og Uruguay – og hjem igen. Komponerer også musik til teater og danseforestillinger.

 

Del

Ale_Moller_Trio_3_version2