Årets store julefrokost i Arena Nord

Jørgen De Mylius - Scoretrick – Deja-vu

Den traditionsrige julefrokost i Arena Nord er garanti for god stemning og lækker mad. – Glæd jer, Arena Nord bliver julepyntet som aldrig før!

I år bliver stemningen igen super god, da Jørgen de Mylius og Scoretrick tager os med på en tur højt i decembermånedens stjerneklare himmel…

Kom og oplev årets højdepunkt – Årets store julefrokost

I år afholdes julefrokosten både Fredag og lørdag

Rytmerne på dansegulvet vil nå voldsomme højder

Godt at vi har højt til loftet for Scoretricks eller Deja-vu er med til at hæve rytmerne på dansegulvet til voldsomme højder… det bliver et par vilde dage hvor ordet “julefrokost” fremover vil få dig til at tænke på ” Fest, gladegæster, dansende tanker og lækkert mad” – Vi ser frem til at kunne forkæle dine smagsløg og din indre danserytmer….

Scoretriks3_arenanord dejavu_band_arenanord
Det bliver to festlige aftener:

Kl. 17.30 – Dørene åbnes til Foyer

Kl. 18.30 – Vi går i Arenaen (bordplan er lavet)

Kl. 19.00 – Spisning med DJ julemusik

Kl. 21.30 – Fredag DEJA -VU – Lørdag Scoretrick Part 1

Kl. 22.15 – DJ Jørgen de Mylius

Kl. 23.15 – Fredag DEJA-VU – Lørdag Scoretrick part 2

Kl. 00.15 – DJ Jørgen de Mylius

Kl. 01.30 –  Videre i byen.

Pris KUN kr. 745,-
Inkl. øl, vand og vin ad libitum
Priserne er inkl. billetgebyr.

Prisen indeholder:
Velkomstdrink – Fri Garderobe – Julebuffet

Underholdning:
Jørgen de Mylius & Scoretrick – Øl, vand og vin ad libitum indtil kl. 01.00

Konferencier:
Mikael Frederiksen

Del

Jørgen-de-Mylius5_arenanord

Buffet

MENU:

Det kolde julebord

3 slags sild med hjemmelavet karrysalat.
Varm røget laks med asparges salat.
Hvid fiske terrin med tang og dild, hertil caviar creme.
Reje- julesalat med et hav af krydderurter, hertil hummerdressing.
Vinter kål med ristede græskarkerner, marineret i æble.
Julesalat med klementiner, marineret med kanel, hertil kirsebær vinaigrette
Groft brød og smør.

Det varme julebord

Rødspættefilet stegt i rugmel, med hjemmerørt remoulade og citron.
Tarteletter med høns i asparges.
Julemedister med grønlangkål og brunede kartofler.
Hjemme syltede rødbeder og agurker samt hjemmerørt jule-sennep
Gammeldags flæskesteg med svær og rødkål.
Andebryst med orange marineret grønkål salat.

Dessert på julebordet

Ris a la mande med kirsebær sauce.
Hvid chokoladecreme i mini chokolade skål.
Brie, blåskimmel og Vesterhavs ost, hertil Nykers kerne kiks samt piment og druer.