Skip links

Arena Nord, Det Musiske Hus og Maskinhallen.

Alle aktiviteter i de tre huse har været lukket ned siden marts 2020. Vi begynder nu med en langsom og styret oplukning igen – der sikrer at alle gæster, motionister, foreninger og kunder kan føle sig trygge.   

Mandag  8. juni 2020

Forsamlingsforbud ændret

Der er nu skabt mulighed for, at forsamle mellem 50 og 500 personer. Det betyder, at vi langsomt åbner op for gæster i vores huse igen.

Tirsdag 7. april 2020

Statsministeren forlænger perioden og aflyser sommerens festivaler!

For Arena Nord betyder det, at vi nu har lukket for alle huse (Arena, Det Musiske Hus og Maskinhallen) indtil den 10. maj 2020. Der vil være personale i Arena Nord, skulle der være behov for kontakt. Ligesom vores telefon naturligvis er bemandet.
Alle musik og shows inden sommerferien er aflyst. Billetkøbere får direkte besked.

Tirsdag 24. marts 2020

Tilbage til normal – det glæder vi os til!

Vi håber, at alle har det godt derude, og vi opfordrer stadig til, at alle følger råd og vejledninger fra Sundhedsstyrelsen, så vi kan komme ud på den anden side med håb og helbred i behold – og en fornyet lyst til igen at komme ud blandt andre mennesker og opleve en koncert, et foredrag, en sportsbegivenhed, en konference, et show – med andre ord: et arrangement, hvor der er liv og mennesker.

LÆS HER – HVAD DU SKAL GØRE (Information til borgerne fra Sundhedsstyrelsen

 

Arrangementer flyttes til nye datoer

Her arbejder vi på, at alle arrangementer før sommerferien flyttes til nye datoer i efteråret og i forår 2021.  Det er ikke sikkert, at alle arrangementer kan flyttes – måske aflyses nogle af dem.

Har du en billet til et arrangement hos os, så får du direkte besked via mail. Så du skal ikke gøre noget nu – men afvente mail fra os.

Vi prøver at følge med på besvarelser, når gæster og kunder henvender sig i denne periode – men du må forvente lidt ekstra svartid fra os.

 

onsdag 18. marts 2020

Musikernes indtægt er din billet

Det er en helt ekstraordinær situation, vi står i nu. Det er der ingen, der længere er i tvivl om. Musikere og kunstnere står reelt uden arbejde. Som eventorganisation bakker vi op om dem og deres situation. Derfor har vi arbejdet på at sikre deres betaling i samarbejde med agenter og mangement ved at finde ny dato og gennemføre arrangementet.

Det er vores håb, at du som billetkøber har overskud til at se fremad – og at du beholder din billet og stadig glæder dig til koncerten

Vi følger udviklingen nøje, og anbefaler alle vores billetkøbere at holde øje med vores opdateringer om de enkelte arrangementer her på hjemmesiden.

OBS: Får du mail fra os om et arrangement så husk: Ønsker du din billet refunderet, skal vi høre fra dig inden 14 dage. Du får tilbagebetalt billetprisen minus billetgebyret. Forvent op til 30 dage, før tilbagebetaling sker.

 

Torsdag 12. marts 2020

Information om arrangementer ift. COVID-19

Regeringen har nu anbefalet, at alle arrangementer med flere end 100 (hundrede) samtidige gæster aflyses eller udskydes. 

Arena Nord følger anbefalingen.

Dette betyder, at alle aktiviteter i Arena Nord, Det Musiske Hus og Maskinhallen lukkes ned.

Vi vil løbende informere via denne side.

Om den generelle situation, så kan du følge med her:

https://politi.dk/corona

 

Forebyg smitte

Gode råd til at undgå smitte:

Beskyt dig selv og andre mod smitte med disse råd

  1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  2. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  4. Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
  5. Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn

Denne side opdateres løbende

8. marts 2020

Per Hornum Malmberg

Direktør
Return to top of page