Skip links

Arena Nord, Det Musiske Hus og Maskinhallen.

Vi gennemfører aktiviteter med tiltag der opfylder gældende krav til værnemidler, afspritning og håndtering af publikum så vi sikrer korrekt afstand og færrest mulige kontaktpunkter mellem gæster, personale og øvrige inviterede.

December 2020

Nedlukning indtil den 4. januar 2021

Med den nye nedlukning af Danmark pr. 16.december, lukker vi atter for al aktivitet i Arena Nord, Det Musiske Hus og Maskinhallen. Nedlukningen gælder indtil den 4. januar 2021. Vi tager fortsat imod henvendelser på mail (billet@arenanord.dk) og telefon (96201050) alle hverdage imellem Kl. 09.00-15.00 til og med den 23. December.

November 2020

Aflysninger indtil 3. december

Med Regeringens udmelding om Vendsyssel og nedlukning af blandt andet kulturlivet, så er alle vores arrangementer i Arena Nord, Det Musiske Hus og Maskinhallen aflyst indtil 3. december 2020. Alle købte billetter til vores arrangementer i perioden refunderes. Der kan være særlige forhold ved enkelte arrangementer – publikum vil få direkte besked om dette. Vi håber på forståelse – og sammen med jer, kommer kulturen stærkt igen.

Oktober 2020

NYE REGLER fra 29. oktober 202o

Baren lukker kl. 22

Vores barområder og udskænkning lukker kl. 22. Det betyder, at du skal forsyne dig med drikkevarer i baren, inden klokken slår 22. Vi skal dog kun lukke barområderne på dette tidspunkt, så koncerterne fortsætter efter kl. 22.

Mundbind når du står og går

Det er obligatorisk at bære mundbind ved ankomst, og når du bevæger dig rundt i huset. Når du sidder på din plads, kan du tage dit mundbind af.


Hvad sker der, hvis der har været en COVID-19 smittet til et arrangement? 

Hvis en person får konstateret COVID-19 efter at have været til et arrangement hos os, bliver vi underrettet af Styrelsen for Patientsikkerhed, som står for smittesporingen i Danmark. 

Er du selv testet COVID-19 positiv, skal du således ikke rette henvendelse til os, men blot orientere Styrelsen for Patientsikkerhed om din deltagelse i arrangementet i Arenaen, Det Musiske Hus eller Maskinhallen, når de kontakter dig. 

Når vi modtager en orientering om en COVID-19 smittet, vil vi efterleve de retningslinjer, som Styrelsen for Patientsikkerhed udsteder. Hvis Styrelsen for Patientsikkerhed anbefaler dette, vil vi underrette de personer, som har været gæst hos os, og opfordre billetindehaveren til at videreformidle underretningen til de eventuelle personer, som vedkommende har købt billetter på vegne af. 

I underretningen anbefaler og opfordrer vi gæster til at efterleve sundhedsstyrelsens anbefalinger for kontaktopsporing og nære kontakter. Det indebærer blandt andet at vedkommende bliver COVID-19 testet og går i selvisolation. 

Vi opfordrer alle til at benytte appen SmitteStop, da dette er den hurtigste og mest effektive måde at nå ud til de personer, der har været i kontakt med COVID-19-smitte. 

September 2020

Eksempel på salsplan

På illustrationen kan du se, hvordan vi placerer billetkøbere. Her er det til et stand-up show i Arenaen. Vores billetsystem placerer billetkøbere i grupper – og sikrer, at der altid er en tom plads mellem grupperne.

COVID-Information til vores gæster

Alle får separat information inden koncert, arrangement eller show. Dette gælder i alle vores huse: Maskinhallen, Det Musiske Hus og Arena Nord. Her er et eksempel på information, der udsendes til gæster i Maskinhallen:

Vigtig information til koncertgæster / Maskinhallen 

Velkommen til koncert i Maskinhallen 

Vi glæder os til at se dig og alle de andre koncertgæster igen.  

Pga. Den nuværende covid-19 situation følger i denne orientering en række anvisninger, der skal sikre, at du får en tryg aften og en god musikalsk oplevelse i Maskinhallen.  

OBS:
Du får denne information, fordi du er billetkøber – dermed er du sandsynligvis også ansvarlig for billetkøb til andre end dig selv. Vi vil derfor bede dig om at informere alle dine billetholdere om det, der er indeholdt i denne orientering. 

Billet
Der bliver ingen personlig kontrol af din billet. For at minimere antallet af kontaktpunkter mellem gæster og personale, beder vi vores gæster om at gå ind i koncertsalen og lægge billetten synlig på bordet. Er billetten digital, må du gerne have den parat, såfremt du bliver adspurgt om at vise den. Vores personale vil være til stede i salen før, under og efter koncerten. 

Pladser i salen og bordopstilling
Vi har reduceret antallet af siddepladser, for at skabe den anviste afstand mellem gæsterne. Vi beder dig være opmærksom på at “fylde op” ved de langborde, som vi har opstillet.   

Der vil være markeret på bordene, hvor hver enkelt gæst må sidde for at afstanden til de andre gæster opfylder Regeringens Fase 3 krav. 

Alle sæder er unummererede. 

Gangveje i Maskinhallen under koncerten
For at mindske risiko for kontakt mellem gæster, så vil der være markeret ensrettede gangveje i Maskinhallen.  

 1. Når du ankommer til Maskinhallen gennem det store glasparti i Skolegade, skal du gå direkte ind i salen og finde en siddeplads. Alle pladser er unummererede.
 2. Fra salen må du ud gennem døren til toiletgangen – her kan toiletter anvendesog du kan også fortsætte i pilenes retning og bevæge dig ind i Værkstedet, hvor baren er etableret.
 3. Fra baren i Værkstedet går du ud i foyer og ind i salen igen.
 4. Det er denne “ensrettede gade” du skal anvende under hele koncerten.
 5. Når koncerten er slut, vil det være muligt at forlade Maskinhallen gennem dørene ud til pladsen bag Maskinhallen.
 6. Ønsker du at forlade koncerten inden den er slut, beder vi dig gå gennem toiletgangen og forenden af den gå til højre. Her er bagudgangen med automatisk døråbning.
 7. Alle ovenstående gangveje vil være tydeligt markerede.
   

Bar
Baren bliver etableret i Værkstedet. Alle varer vil blive håndteret af vores personale – og stillet frem til dig. Bemærk afstandsmærker på gulvet – hold afstand til de andre i køen.
Når du kommer til betalingsstationen, vil vi gerne, at du betaler med kort. Vi vil helst ikke modtage kontanter. 

Hygiejne
Der vil være håndsprit tilgængeligt ved alle indgange og på hvert bord i koncertsalen. Vi opfordrer til, at håndsprit anvendes hver gang, du har været i kontakt med overflader (dørhåndtag, borde, stole, etc.) 

Rengøring af sale og publikumsområder 

Vi spritter af på alle kontaktpunkter – som fx håndværn og dørhåndtag – før og efter hvert arrangement.  

Vores personale + Tryghedsguide 

Du er altid velkommen til at henvende dig til vores personale, måtte du have spørgsmål. Der vil være en Tryghedsguide til stede under koncerterne i Maskinhallen – iført en trøje med tydelig markering. Henvend dig til denne person først.    

HUSK når du er til koncert i Maskinhallen 

 • Vis hensyn 
 • Hold afstand 
 • Sprit dine hænder 
 • Bliv så vidt muligt siddende på din plads. 
 • Undgå at vende dig om mod dem, der sidder bag dig. 
 • Vend hovedet væk fra andre, hvis I passerer tæt forbi hinanden. 
 • Host i ærmet 
 • Er du syg og bange for at smitte andre, så bliv hjemme 

Information til alle koncertgæster 

Vi håber at du videresender denne informationsmail til dem, som du skal være i selskab med til koncerten. Dermed er alle godt informeret inden aftenens koncert. 

 

 

 

 

August 2020

Aktiviteter er i gang igen

Alt personale er tilbage på arbejde igen, og vi forbereder vores venues ift. at kunne modtage gæster efter gældende krav.

Mandag  8. juni 2020

Forsamlingsforbud ændret

Der er nu skabt mulighed for, at forsamle mellem 50 og 500 personer. Det betyder, at vi langsomt åbner op for gæster i vores huse igen.

Tirsdag 7. april 2020

Statsministeren forlænger perioden og aflyser sommerens festivaler!

For Arena Nord betyder det, at vi nu har lukket for alle huse (Arena, Det Musiske Hus og Maskinhallen) indtil den 10. maj 2020. Der vil være personale i Arena Nord, skulle der være behov for kontakt. Ligesom vores telefon naturligvis er bemandet.
Alle musik og shows inden sommerferien er aflyst. Billetkøbere får direkte besked.

Tirsdag 24. marts 2020

Tilbage til normal – det glæder vi os til!

Vi håber, at alle har det godt derude, og vi opfordrer stadig til, at alle følger råd og vejledninger fra Sundhedsstyrelsen, så vi kan komme ud på den anden side med håb og helbred i behold – og en fornyet lyst til igen at komme ud blandt andre mennesker og opleve en koncert, et foredrag, en sportsbegivenhed, en konference, et show – med andre ord: et arrangement, hvor der er liv og mennesker.

LÆS HER – HVAD DU SKAL GØRE (Information til borgerne fra Sundhedsstyrelsen

 

Arrangementer flyttes til nye datoer

Her arbejder vi på, at alle arrangementer før sommerferien flyttes til nye datoer i efteråret og i forår 2021.  Det er ikke sikkert, at alle arrangementer kan flyttes – måske aflyses nogle af dem.

Har du en billet til et arrangement hos os, så får du direkte besked via mail. Så du skal ikke gøre noget nu – men afvente mail fra os.

Vi prøver at følge med på besvarelser, når gæster og kunder henvender sig i denne periode – men du må forvente lidt ekstra svartid fra os.

 

onsdag 18. marts 2020

Musikernes indtægt er din billet

Det er en helt ekstraordinær situation, vi står i nu. Det er der ingen, der længere er i tvivl om. Musikere og kunstnere står reelt uden arbejde. Som eventorganisation bakker vi op om dem og deres situation. Derfor har vi arbejdet på at sikre deres betaling i samarbejde med agenter og mangement ved at finde ny dato og gennemføre arrangementet.

Det er vores håb, at du som billetkøber har overskud til at se fremad – og at du beholder din billet og stadig glæder dig til koncerten

Vi følger udviklingen nøje, og anbefaler alle vores billetkøbere at holde øje med vores opdateringer om de enkelte arrangementer her på hjemmesiden.

OBS: Får du mail fra os om et arrangement så husk: Ønsker du din billet refunderet, skal vi høre fra dig inden 14 dage. Du får tilbagebetalt billetprisen minus billetgebyret. Forvent op til 30 dage, før tilbagebetaling sker.

 

Torsdag 12. marts 2020

Information om arrangementer ift. COVID-19

Regeringen har nu anbefalet, at alle arrangementer med flere end 100 (hundrede) samtidige gæster aflyses eller udskydes. 

Arena Nord følger anbefalingen.

Dette betyder, at alle aktiviteter i Arena Nord, Det Musiske Hus og Maskinhallen lukkes ned.

Vi vil løbende informere via denne side.

Om den generelle situation, så kan du følge med her:

https://politi.dk/corona

 

Forebyg smitte

Gode råd til at undgå smitte:

Beskyt dig selv og andre mod smitte med disse råd

 1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
 2. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
 3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
 4. Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
 5. Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn

Denne side opdateres løbende

8. marts 2020

Per Hornum Malmberg

Direktør
Return to top of page