Waterline

Tidsplan

HARBOUR STAGE / Dørene åbner kl. 16.00
Kl. 16.45 – 18.15 Superscum
Kl. 19.15 – 20.45 The Blue Van
Kl. 21.45 – 23.15 White Dominos
OCEAN STAGE / Dørene åbner kl. 17.00
Kl. 18.00 GO GO Berlin
Kl. 20.30 D.A.D.
Kl. 23.00 Bon Jovi jam
D-A-D er hovednavn på ny, nordjysk musikfestival, der i øvrigt lover varme og tørvejr.

    ENESTE KONCERT I JYLLAND – FORÅRET 2017    

Arena Nord i Frederikshavn lægger den 18. februar 2017 haller og gulv til en endags, indendørs musikfestival med dansk rock på programmet.

Festivalens navn er WATERLINE, og publikum får mulighed for at opleve: D.A.D., Blue Van, Go Go Berlin, White Dominos, Superscum og Bon Jovi Jam.

Det er første gang Arena Nord afholder en indendørs musikfestival, og det er erfaringerne fra de store arenakoncerter med blandt andre Rasmus Seebach, Katie Melua, Beach Boys, Bryan Adams og Grease, der nu skal omsættes i et festivalkoncept, hvor der vil blive lagt stor vægt på alt det, som et kræsent festivalpublikum også ønsker sig: god mad, god service, ordentlige toiletforhold og sikker transport hjem igen.

WATERLINE

Navnet WATERLINE er valgt med omhu. Frederikshavns beliggenhed ved vandet har altid været med til at forme byen – og det fortsætter: nu med den største erhvervsmæssige investering nogensinde i en havneudvidelse – både i Frederikshavn og Skagen.

”Det har været vigtigt for, at signalere byens kraft og potentiale. Hver aktivitet, vi sætter i gang i Arena Nord, må gerne være med til at sætte spot på de muligheder, som er i vores nærområde. Og havnen og vandet er altså endnu afgørende for vores levemuligheder”, udtaler Per Malmberg, direktør i Arena Nord.

Find musikken på Ocean og Harbour scenerne

Festivalen har denne første gang to hovedscener. Ocean-scenen, der bygges i Arenaen, og Harbour-scenen, der placeres i den nye hal op mod Nordstjerneskolen.

“De to scener skiftes til at præsentere festivalens hovednavne – så det bliver muligt for publikum at nå alle bands.

 

Billetter
STÅPLADSER:

Pris 460,- kroner.

Billetter i døren koster 550,- kroner.

Siddepladser på balkoner (ikke VIP) sælges til 510,- kroner. (Siddepladser er kun gældende på hovedscenen: Ocean Scenen. Ved harbour scenen er der kun mulighed for ståpladser)

Kørestolspladser giver adgang til det flade gulvområde, med 1 ledsager inkl.

GRATIS TOG HJEM ER UDSOLGT

 

VIP-PLADSER:

VIP-billetter er placeret som siddepladser på Balkon M (midt for scenen), og giver adgang til lukket VIP-område på 1. sal, hvor der er lækker buffet, fri bar (øl, vand, vin og snacks), og egne toiletter. Desuden udleveres 5 drinkskuponer, som kan anvendes i barerne udenfor VIP-området.

VIP-billetter sælges i begrænset antal til KUN. kr. 1.400,-. (Siddepladser er kun gældende på hovedscenen: Ocean Scenen. Ved harbour scenen er der kun mulighed for ståpladser))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del

waterline_januar_arenanord_2

 

 

the-blue-van-1000x500gogoberlinwhite-dominosbon-jovi-jam1superscum1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAD:

 

Blue Van:

 

Go Go Berlin:

 

White Dominos:

 

Bon Jovi Jam:

 

 

Superscum:

SuperScum opstod i 2012 og leverer en gang stemningsmættet country/folk tilført et moderne twist. Der spilles med respekt for stilen og sans for de enkle melodier, men også med stor nysgerrighed og nytænkning der gør bandet til et anderledes bekendtskab.


Bandets styrke er den fyldige, mørke tone der kendetegner deres lyd, mens de dybt personlige tekster føjer et dystert lag til deres musikalske univers.