Squeezebox

SQUEEZEBOX er en ny musikfestival, hvor harmonikaen er det gennemgående instrument. Harmonikaen (harmonika, accordion, concertina, bandoneón, durspil etc.) fortjener en festival, der på professionelt vis formidler harmonikaens alsidighed og potentiale. En festival, der rammer den brede befolkning og som samler og forener musikere på tværs af genrer, ambitioner og musikalsk niveau.

Kom og oplev masser af god musik, samtale, stemning og god mad. I år sætter vi gang i festivalen for alvor. Det betyder to dage med program.

 

FREDAG den 18. august 16.00 til 23.00 kr. 100,-
Her er der fokus på lokale og danske amatørorkestre. Hygge i teletet og koncert i den store sal i Det Musiske Hus

LØRDAG den 19. august 14.00 til 00.00 kr. 250,-
Oplev nogle af skandinaviens største artister og deltag i dialog og hygge med gæster og musikere.

Lørdags billetten gælder BEGGE DAGE

 

TRADITION OG INNOVATION
Med respekt for traditionerne er det ønsket, at SQEEZEBOX bliver en harmonikafestival med et højt musikalsk ambitionsniveau og et solidt fokus på deltagerservice og koncertafvikling.
Det er en festival for alle dem, der elsker harmonikaens alsidighed og gerne vil udfordres musikalsk.
Det er en festival for de musikere, bands og komponister, der har valgt harmonikaen som deres instrument og interesseområde og som ønsker fortsat at udforske instrumentets muligheder.
Det er en festival, der ønsker at introducere unge harmonikaspillere til nye genrer og sammenspil – og hvor der skabes bro mellem up-coming og de professionelle.
Det er en festival, der vil kuratere stærke nordiske stemmer i forskellige dialogfora – hvor harmonikaens rolle og fremtid skal debatteres.

Del

DODO_arenanord3