Squeezebox 2017
International Accordion Festival

SQUEEZEBOX er en ny musikfestival, hvor harmonikaen er det gennemgående instrument.

Harmonikaen (harmonika, accordion, concertina, bandoneón, durspil etc.) fortjener en festival, der på professionelt vis formidler harmonikaens alsidighed og potentiale. En festival, der rammer den brede befolkning og som samler og forener musikere på tværs af genrer, ambitioner og musikalsk niveau.

Kom og oplev masser af god musik, samtale, stemning og god mad. I år sætter vi gang i festivalen for alvor. Det betyder tre dage med program og masser af musik.

Festivalen afholdes i Det Musiske Hus i Frederikshavn – det er et af de 19 regionale spillesteder i Danmark – og spillestedet har to dejlige koncertsale med professionel lyd og lys. Og til SQBX festivalen rejser vi også et telt på vores sydvendte plæneareal, der kommer til at indeholde festivalen tredie scene og samtidig er restaurant. Der er bar i både telt og husets foyer.

 

FREDAG den 18. august 16.00 til 23.00 kr. 100,-
Her er der fokus på lokale og danske amatørorkestre. Hygge i teltet og koncert i den store- og lille sal i Det Musiske Hus

LØRDAG den 19. august 14.00 til 00.00 kr. 250,-
Oplev nogle af skandinaviens største artister og deltag i dialog og hygge med gæster og musikere. alle tre scener er aktive.

SØNDAG den 20. august 10.00 til 14.00 GRATIS
Mulighed for brunch. Hygge og koncert i teltet med de unge fra Nordisk Camp – plus et par musikalske overraskelser.

Lørdags billetten gælder ALLE 3 DAGE

 ……..

Oplev Squeezebox i Skøping, Aars og Aabybro

SQBX samarbejder med spillesteder rundt om i regionen. Det betyder, at du kan opleve nogle af festivalens artister i Stubhuset, ALFA og KEC. Følg med i deres program, for update på koncerter.

 

 

Del

DODO_arenanord3

 

 

SQBX2017 Plakat