NORDIC BREW FESTIVAL

Priser & Billettyper:

Fredagsbillet KUN kr. 150,-

Lørdagsbillet KUN kr. 150,-

Weekend billet KUN kr. 200,-

All Inclusive Pakketilbud –  Entré, 10 poletter samt buffet KUN kr. 325,-
NB: Pakketilbuddet kan KUN købes online.Tilbuddet gælder kun indtil Torsdag d. 26 Oktober Kl. 18.00.

Din billet til Nordic Brew Festival gælder også til Nordic Ink Festival - læs mere her.

Om festivalen

Nordic Brew Festival afholdes for 4. gang i år og vi har skruet ekstra op for bryggerblusset og kræset for detaljen, så I kan få en helt forrygende øloplevelse.

Bryggerierne tager deres bedste varer med, så der bliver rig mulighed for at få smagt på en masse lækker og interessant øl, brygget på naturens skattekammer. Så tag vennerne med til årets hyggeligste ølfestival og smag jer igennem humleuniverset!

Nordic Brew Festival er et arrangement, der har fokus på at introducere øl i alle afskygninger, og hvor der kan smages og hygges med vennerne i tilbagelænede omgivelser med god musik, lækker mad og et hav af vidunderlige øl.

Arena Nord har sat rammerne for en forrygende weekend, hvor der bliver nippet til de våde varer, smagt på specialiteter og talt om øl i en uformel atmosfære med masser af passionerede mennesker.

De entusiastiske brygmestre vil guide jer igennem en verden af smagsnuancer med over 300 unikke øl fra omkring 20 forskellige bryggerier.

Få pirret smagsløgene i en weekend med gode oplevelser og gode minder.

Den autentiske bryggeristemning skabes med atmosfærefyldt livemusik, foredrag med spændende ølentusiaster, sjove og skæve konkurrencer og det hyggeligste samvær.

Tag vennerne eller kollegaerne med på opdagelse i humlens smagfulde univers
En særlig fornøjelse ved Nordic Brew Festival er, at man får lov til at smage på varerne. Det mangfoldige humleunivers bliver fuldendt med masser af musik og underholdning.

Ved indgangen får du udleveret et flot smageglas. Der vil være rig mulighed for at købe ølpoletter, som du kan veksle til liflige smagsprøver ved de forskellige stande.

Se årets udstillere her

f
UNDERHOLDNING

Sweet Mandy & The Teen Twisters

Rock n’ Roll / Rockabilly
664403_299946690114458_44753089_o
En tjej som lyser i kapp med solen just nu är Amanda i Sweet Mandy & the Teen Twisters. Sedan starten 2011 har hon gjort mängder av gig, bl.a a-bombers, rockin around turnhout, Hultsfred hayride, och ändrat lite i banduppställningarna. Amanda Wallgren på sång och gitarr har målmedvetet gått från klarhet till klarhet. Numera baserad i Dalarna har hon ett “nytt” band som består av Rasmus Andersson, elgitarr, Michael Reinstam, ståbas och Per Bökberg på trummor. Soundet live låter genuint men utan tråkig originalfanatism.

The Raggedy Anns

Amerikanske bluegrass, country og folk.
The Raggedy Anns3
The Raggedy Anns har sine rødder i det nordjyske, hvor bandets medlemmer i sommeren 2015, fandt sammen om den fælles kærlighed for akustisk og intens musik. Bandet henter sin inspiration fra den amerikanske bluegrass, country og folk scene. Kvintetten fortolker med stor indlevelse den energiske bluegrass og leverer melankolske folk historier som genren traditionelt byder på. En befriende uformel stemning er sat når nordjydernes sammensmeltede vokaler synger om kap med guitar og banjo, der inviterer op på hesten hos den skæbnesvangre cowboy.
Trods bandets korte levetid har The Raggedy Anns allerede spillet over 30 koncerter, bl.a. på Den Blå Festival, Strib Vinter Festival, Horsens Blues Festival og som opvarmning for de skotske Runrig.
Stine Flyvholm: Vokal, Mandolin Katrine Schmidt: Vokal Anders Duus: Guitar, Banjo
Steffen Thomsen: Guitar Mark Kuhn: Kontrabas.

K-DeLuxe

Blues, pop og rock klassikere.
K-deluxe duo
De to frederikshavnere Jonas Agergaard og Jesper Kruse er forsangere, guitarister og stifter af kopibandet K-DeLuxe. Bandet er en kvartet, der værner om de gamle blues, pop og rock klassikere. Musikken fra 1950-90′erne, er primært det, som præger gruppens repertoire. K’et i K-DeLuxe står for netop den grund, at det er de klassikere, som mange genhører, og relaterer til, der skaber det æstetiske lydbillede, som bandet gerne vil have, at publikummet oplever.

To festivaller for én pris!

Fællesbanner_ink_brew2

Nordic Ink Festival og Nordic Brew Festival som foregår sidste weekend i oktober i Arena Nord Frederikshavn er et helt særligt arrangement, som ikke ligner noget andet i Nordjylland. Netop fordi de to festivaler afholdes på samme tidspunkt, giver det publikum og også udstillerne en helt unik mulighed for at opleve de to vidt forskellige verdener forenet under samme tag. De to brancher har det vigtige tilfælles, at de er drevet af ildsjæle og store personligheder, hvilket giver en helt speciel atmosfære, hvor det ikke kan undgås at blive suget ind i kunsten, smagen og fortællingerne. Hvis du ikke tidligere har deltaget i lignende events, så kan det muligvis være svært at forstå konceptet, og at det er et arrangement, som er tilgængeligt for alle uanset køn, alder eller interesser. Det vigtigste er nemlig, at du besidder en stor nysgerrighed og et ønske om en hyggelig weekend med venner og familie og samtidig er åben overfor nye oplevelser og overraskelser.

faelles_plakat_arenanord

 

_u7a1852_u7a1790_u7a2087_u7a2295

 

Del

brew_Thumbnail_2017

 

Spisning

Udover lækre specialiteter i både fast og flydende form, skal du heller ikke gå glip af vores autentiske BIERGARTEN BUFFET til KUN KR. 150,- kr.

Menu
Frische Crabben salad

Hühnersalat mit curry und ananas

Curried linsen suppe

Hofbräu Salat mit Croutons

Festhalle Salat mit Riesling dressing

Biergarten salat

Jäger Schnitzel mit mushroom creme sauce

Curry Wurst

Porter Kalb Pot

SweineHaxe braise mit gemüse

Sauer kraut

Brat kartoffeln

Kleines kartoffeln mit Zwiebeln und piment

Dessert:

Altmodischer Apfelkuchen

Kâse mit gebäck

Arena_beergarten_Buffet_BESTIL_HER_2016

_u7a2331_u7a2025_u7a1803