Honky Tonk Ladies

Honky Tonk Ladies’ er en trio med tre Færøske kvinder.

En varm hyldest til countrymusikkens kvindelige legender og den gode gammeldags country før musikstilens lyd ændrede sig til pop/rock og new country.

Der er tale om de største hits med stjerner som Dolly Parton, Lynn Andersson, Loretta Lynn, Connie Smith, Patsy Cline osv. Evi Tausen, Sigrið Rasmussen og Kristina Bærendsen fremfører sangkataloget med den største kærlighed og respekt for originalerne og sjælen i musikken. Samarbejdet mellem de 3 sangerinder er ganske nyt, men interessen for den traditionelle countrymusik har altid været der.

Kristina Bærendsen fik countrymusikken ind i blodet helt fra barndommen og har et meget stort talent indenfor genren. Karrieren startede som korsangerinde for en af Færøernes store mandlige stjerner, Hallur Joensen. Siden har hun udgivet 2 plader i Nashville og haft enorm stor succes i hjemlandet.

Evi Tausen debuterede i 2010 og har udgivet 2 albums begge indspillet i Nashville med nogle af de mest anerkendte musikere i studiet derovre. Hun har modtaget flere priser for sit sangtalent ikke kun på Færøerne men også i Irland.

Sigrið Rasmussen er ligeledes meget respekteret for talentet med stemmen men griber også violinen når det er nødvendigt. Hun har en lang musikalsk karriere bag sig i mange forskellige sammenhænge og bosatte sig for nogle år tilbage i Aalborg. Senest har hun været en del af holdet på “Album” projektet i det musiske hus.

Bag sig har de 3 country-ladies et stærkt hold af musikere der hver især har beskæftiget sig med country i mange forskellige sammenhænge:Finnur Hansen: Piano Jens Varmløse: Elguitar Ole Albrechtsen: Akustisk guitar Lars Møller: Trommer Leif Bruun: Pedal steel guitar Rasmus Boje: Bas    

Glæd jer til en aften hvor alt fra musikken, instrumenterne og tøjstilen tager en langt tilbage i tiden…

Evi4

Sigrid_rasmussen3Kristina Johnson3

 

 

 

Del

HonkyTonkLadies_arenanord2